2012. július 25., szerda

Váci Világi Vigalom

Kerek évfordulót ünnepel Vác!

Idén rendezik meg a 20. Váci Világi Vigalom elnevezésű kulturális és művészeti fesztivált. 

Nagy örömünkre, mi is bemutatkozhatunk a kézműves vásár forgatagában.

Milyen is ez a Vigalom?
Az ország minden tájáról érkeznek művészek erre a pár napra és színes programokkal várják a fesztivált kedvelőket. A három nap során bőven lesz alkalom vigadni, hiszen a zene kedvelőinek és a képzőművészet rajongóit is sok program várja.

A gyermekeknek is kedveskednek a rendezvény szervezői: Katáng koncert, kézműves foglalkozások, bábelőadás és számos izgalmasnak ígérkező műsor várja a legkisebbeket.
A város erre a három napra az örömteli találkozások városa lesz, reméljük, hogy a pulyaruha is emeli a város  színvonalas programjainak sorát és sok új rajongóval találkozhatunk!

Várunk Benneteket!!!

2012. július 6., péntek

Volt egy kicsi kakasom....

Pár hete a Goubán volt egy kedves nagymama vásárlónk, aki tört magyarsággal pólót keresett unokájának.
Ajánlottam neki a rózsás fehér pólónkat, ami ideális a hétköznapokra, de akár alkalomra is megállja a helyét. Beszélgetésbe elegyedtünk, megkérdeztem tőle, honnét jött, hogy töri a magyart. Akkor mesélte, hogy 13 éves korában hagyta el az országot, Angliába ment, aztán onnét a Bahamákra. Ott él már 30 éve!
A kisunokája is ott lakik, aki a póló büszke tulajdonosa lesz.

De mi még büszkébbek vagyunk, hogy Japán, Németország, Svájc után a Bahamákon is lesz egy gyerek, aki PULYARUHÁBAN jár!! :)