2012. június 4., hétfő

Érdekes dolog ez a vásározás

Tegnap második alkalommal vettünk részt a Gozsdu udvarban megrendezendő GOUBA bazárban - www.gouba.hu -. Kezdő vásározóként érdekes volt látni az érdeklődőket és a vásárlási kedvet igen csak befolyásoló tényezőket.
Reggel 10 órától nyit a bazár, mi ugye már korábban kimegyünk, mert ki kell pakolni elrendezgetni a portékáinkat. 
De már akkor is láttam lézengő turistákat, sőt talán akkor a legérdekesebb kimenni, mert egy kicsit beleláthat az ember a kulissza titkokba, mintha belecsöppentünk volna egy színház - STAFF ONLY - feliratú helységébe. Akkor kezd éledni a bazár, jönnek az árusok a nagy lelkesen, csinosítgatják asztalukat, csevegnek egymással, megosztják eladási tapasztalataikat vagy éppen szakmai titkokat árulnak el egymásnak.
Mi most egy másik helyre kerültünk, mint előző alkalommal, talán árnyékosabb volt, de eldugottabb. Kihívás volt,  hogy ilyen helyzetben mivel tudjuk odacsalogatni a goubázókat. Szerencsére készültünk egy napernyővel és talán nem hiába varrogattam előző éjjel 2-ig a Pulya-madarakat, felakasztgattuk rá és így még bohókásabbnak tűnt az egyébként is színáradatban úszó standunk. 
Készítettem pár képet, nézzétek meg és talán felkeltettem érdeklődéseteket, hogy legközelebb Ti is kilátogattok hozzánk! Várunk szeretettel Benneteket:





2 megjegyzés:

  1. Sziasztok,

    A termékekhez, hogyan lehet hozzájutni ha a vásárba nem tudok kimenni?

    Köszi :-) Liv

    VálaszTörlés
  2. Kedves Liv,

    termékeinket megvásárolhatod a www.pulyaruha.hu webshopban.

    Szeretettel,

    Lea

    VálaszTörlés